Skip to Content

Željno išćekivan od strane barbera i frizera, uzbuđenje za #STMNTSUMMITOM raste iz godine u godinu. U 2024. zajednica se uputila u vibrantni grad Barcelonu, žarište krativnosti i umjetničke inspiracije.

You need to accept cookies to play this video

Četvrti #STMNTSUMMIT nadmašio je sva očekivanja uz novu krativnu energiju koja je inspirirala STMNT zajednicu. Spajajući zajedno najbolje od frizerstva i barberinga, ovaj imersivan događaj trajao je četiri dana i prikazao je savršenu mješavinu edukacije i inspiracije sa zanimljivim revijama kose koje su uključivale 45 modela u živo, gostujuće govornike i novi dodatak za 2024. - potpuno festivalsko iskustvo!

"BARCELONA JE BILA OVOGODIŠNJA DESTINACIJA #STMNTSUMMITA. KAO KREATOR BRENDA JAKO SAM UKLJUČEN U PROCESE IZA SCENE, OSIGURAVAJUĆI DA SVAKI SUMMIT BUDE DOGAĐAJ KOJI BARBERI I ENTUZIJASTI NAŠEG BRENDA NE SMIJU PROPUSTITI.  IZUZETAN JE OSJEĆAJ SUDJELOVATI  U RASTU STMNT-A U GLOBALNU PLATFORMU KOJA SLAVI NAŠU ZAJEDNICU TALENTIRANIH UMJETNIKA."

- NOMAD BARBER, STMNT KREATOR

Kao i svake godine, STMNT globalni kreatori bili su u središtu događaja te su zauzeli stage kako bi podijelili najnovije uvide, trendove i inspiraciju koja stoji iza stmtna  2024:

GLOBALNI KREATOR
JULIUS CVESAR (@JULIUSCAESAR)

GLOBALNA KREATORICA
STAYGOLD
 (@STAYGOLD31)

GLOBALNI KREATOR
NOMAD BARBER (@NOMADBARBER)

Kreatori STMNT-A također su dijelili pozornicu s međunarodno priznatim gostujućim umjetnicima, Gradientom i Janinom Zais, koje je pozvao STMNT edukacijski tim kako bi proširio skup vještina STMNT zajednice.

TEHNIČKI STRUČNJAK ZA ŠIŠANJE
GRADIENT (@GRADIENT____)

CELEBRITY & EDITORIAL KOLORISTICA
JANINA ZAIS (@JANINAZAIS)

I Gradient i Janina podijelili su svoju stručnost sa STMNT zajednicom kroz uzbudljive demonstracije na stageu.

#STMNTSUMMIT: ŠTO SE DESILO

#STMNTSUMMIT omogućio je frizerima i barberima četiri nevjerojatna dana edukacije i inspiracije uz različite teme za unaprijeđenje njihovog umjeća:

DAN #1 – KREIRANJE SADRŽAJA

STMNT ambasadori iz cijelog svijeta okupili su se kako bi kreirali upačatljive, ali komercijalno nosive lookove udružujući se s jednim od najpoznatijih influensera s ukupnom publikom od skoro 3,5 milijuna pratitelja. Influenserima @WILLIWHEY, @STEVENEPPRECHT@PHILIPPGELTER, @KIM_TNKA, @NBAO.T I @JAN_STUEHMER STMNT ambasadori stilizirali su kosu prije nego što je njihov look uhvačen kamerom. Snimanje je sadržavalo mješavinu editorijala, Instagram reelsa i TikTok sadržaja.

DAN #2 – TRAIN-THE-TRAINER

Ovo je bila prilika za unapređivanje vještina STMNT globalne zajednice edukacijskih stručnjaka i ambasadora. STMNT je brend koji je uvijek išao dalje od samog proizvoda, ali za ovogodišnji Train-the-Trainer otišli su jedan korak dalje-iznad same kose-kako bi prihvatili STMNT kao lifestyle. Gostujući govornici iz industrija izvan frizerstva i barberinga pridružili su se STMNT timu kako bi obogatili kompletno iskustvo:

FASHIONISTA & INFLUENSER
JOSHUA GODFREY 
(@JOSHUADGODFREY)

STRUČNJAK ZA KOMUNIKACIJE
BEN GALLAGHER

DIGITALNI STRUČNJAK
BURKHARD MUELLER 
(@MUTABOR_OFFICIAL)

Ova raznolika mješavina gostujućih govorniha odabrana je kako bi osnažila STMNT edukacijske stručnjake i ambasadore novim vještinama koje su im potrebne kako bi ostali u igri.

"NADOGRAĐIVANJE VJEŠTINA NAŠIH EDUKATORA OD VELIKE JE VAŽNOSTI. TEŽIMO INOVACIJAMA DONOSEĆI NAJBOLJE OD GROOMING EDUKACIJE  NA TRŽIŠTE."

– BERNHARD KOEBL, GLOBALNI VODITELJ STMNT EDUKACIJE

3. DAN – MEĐUNARODNI BARBER FEST

Nastavljajući dokazivati zašto je #STMNTSUMMIT 2024. bio VEĆI, BOLJI i HRABRIJI, ove godine STMNT globalni tim, u suradnji sa STMNT timom iz španjolske i portugala te proizvođačem profesionalnih alata Artero, održao je svoj vlastiti Međunarodni Barber fest. Ovo je bila savršena prilika za STMNT zajednicu da  uživa u fuziji dobre hrane, glazbe i inspirativnih revija kose. U ovom kreativnom  okruženju tatoo artisti prenosili su svoju umjetnost na kožu, dok su ulični umjetnici crtali grafit na stmnt umjetničkoj ploči. Smješten u povijesnom Palo Altu – području koje su sada ponovno otkrili i oživjeli mladi kreativci – ova inspirativna lokacija bila je idealna pozadina za cjelodnevno putovanje kreativnosti i i istinsku proslavu barber  industrije.

DAY #4 – VIP GROOMING SEMINAR

Zadnji dan odabrana grupa frizera i barbera bila je pozvana na VIP masterclass kako bi učili od najboljih. Za velik broj posjetioca događaj #STMNTsummit  predstavio je životnu priliku i mogućnost da se educiraju od tako spektakularnog postava međunarodnih umjetnika. Ovaj VIP grooming seminar  pružio je dubinski uvid kako su stručnjaci kreirali stilove koje su pokazali na pozornici  s Gradijentovim detaljnim, preciznim tehnikama šišanja. Sesija je također sadržala sat fotografiranja uživo koji su održali Staygold i Lab Studios, vodeći sudionike 'iza objektiva' kako bi im pokazali kako organizirati profesionalni shooting za fizure.

SLAVIMO POBJEDNIKA NATJECANJA #STYLEDBYSTMNT

#STMNTSUMMIT je također bio prilika za slavlje Yoshia Okabe (@STYLES.BY.YOSHI), pobjednika međunarodnog #styledbySTMNT Instagram natjecanja. Yoshi se popeo na pozornicu trećeg dana tijekom Međunarodnog Barber Festa i rekreirao svoj pobjednički look dok je pričao o vrhuncima svoje karijere i zašto su STMNT proizvodi njegov izbor.

Yoshiju su se pridružili talentirani umjetnici, uključujući Titana Barbera (@TITAN_BARBER), novog STMNT-ovog digitalnog ambasadora sad-a. Kao moderator i mentor, pojasnio je kako STMNT US radi s frizerima i barberima, kako bi osnažili njihove vještine na društvenim mrežama.

Posjetite STMNT Grooming Goods INSTAGRAMTIKTOK stranice na društvenim mrežama  kako biste vidjeli dodatne snimke događaja i priče izaza kulisa.

#MAKEYOURSTMNT
EDUKACIJA